kiss-logo
Now playingMOVE ADAM PORT
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η νοσταλγική εμφάνιση του Usher στο Super Bowl Halftime Show με guests Alicia Keys, Ludacris και H.E.R.

30 χρόνια καριέρας μέσα σε 13 λεπτά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

u.jpeg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Και ήρθε η στιγμή που ο Usher κατέλαβε την ειδική σκηνή του Allegiant Stadium, παρουσιάζοντας το δικό του Hafltime Show στο φετινό 58ο Super Bowl, γεμίζοντας νοσταλγία ένα ολόκληρο γήπεδο.

Ο αγαπημένος star απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο εντυπωσιακός performer είναι, προσφέροντας μία σειρά από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του: "My Boo", "Caught Up", "Superstar", "Confessions Pt. II", "Burn’"και φυσικά, "Yeah!", το οποίο αποτέλεσε το κρεσέντο όλης της εμφάνισης, αφού οδήγησε το performance σε ένα εκρηκτικό φινάλε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, ο Usher δεν ήταν μόνος πάνω στη σκηνή, αφού όπως είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος, έφερε δίπλα του μεγάλα ονόματα, όπως η Alicia Keys, o Ludacris, ο Lil Jon, ο will.i.am και  η H.E.R., ενώ τα κοστούμια ήταν πραγματικά σε επίπεδο Las Vegas.

Και παρά το γεγονός πως ο Usher μόλις την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε νέο album, προτίμησε να μη χρησιμοποιήσει κανένα track από το "Coming Home", ενώ τελικά ο Justin Bieber δεν ανέβηκε μαζί του στη σκηνή, παρά το γεγονός πως βρισκόταν στις κερκίδες με τη Hailey Bieber, για να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker