kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Η... αστρολογική εμφάνιση και η αποκάλυψη για τον χωρισμό του 2004 με τον Ben Affleck

Πώς το ζευγάρι είχε φτάσει στον χωρισμό στις αρχές των '00s
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μία μάλλον... αστρολογική εμφάνιση έκανε η Jennifer Lopez στην πρεμιέρα της ταινίας της "This Is Me…Now: A Love Story" στο Los Angeles, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ben Affleck.

Η αγαπημένη star, που στο τέλος της εβδομάδας πρόκειται να κυκλοφορήσει την καινούργια της δισκογραφική δουλειά "This Is Me... Now" μαζί με την αντίστοιχη ταινία στο Amazon Prime Video, επέλεξε για τη λαμπερή βραδιά μία δημιουργία με υπογραφή Zuhair Murad, από την Fall ‘22 Couture collection, με μοτίβο αστρολογικό και αποτυπώνοντας τα 12 ζώδια.

Η Jenny, ως γνήσια λιονταρίνα, ολοκλήρωσε το look με κοσμήματα Van Cleef & Arpels, ένα μαύριο Tyler Ellis clutch και Jimmy Choo παπούτσια.

Από την άλλη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Apple Music για τον καινούργιο της δίσκο, αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τον χωρισμό από τον Affleck στις αρχές των '00s, καθώς φαίνεται πως δεν χώρισαν ακριβώς τη στιγμή που αποφάσισαν να ακυρώσουν τον γάμο τους.

"Δε χωρίσαμε εκείνη τη στιγμή ακριβώς, συνέβη περισσότερο κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών", ξεκαθάρισε η Jennifer. "Το ήξερα στην καρδιά μου πως ήθελα να είμαι μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής μου - το ήξερα αυτό. Όμως δεν αισθανόμασταν πως θα τα καταφέρναμε. Και έτσι, με φόβισε. Ήταν πολύ δύσκολο, είναι μία πολύ στενάχωρη στιγμή όταν πρέπει να αφήσεις έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάς να φύγει, επειδή δε μπορείς να το βρεις. Απλά δεν έχεις τη δυνατότητα εκείνη τη στιγμή, συναισθηματικά, να το λύσεις. Δεν ήμασταν αρκετά ώριμοι με αυτόν τον τρόπο".

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του "Gigli" το 2001 και είχαν χωρίσει το 2004.

"Προχωρήσαμε και οι δύο, και οι δύο προσπαθήσαμε και βρήκαμε άλλους ανθρώπους και αποκτήσαμε υπέροχα παιδιά και τις δικές μας οικογένειες, είχαμε ακόμα και σχέσεις μετά από αυτό. Και ξέρεις τι; Ήμουν πολύ οκ μόνη μου. Είχα αποφασίσει να χαλαρώσω, αγαπούσα τη ζωή μου, είχα αυτή την εκπληκτική καριέρα που είχα χτίσει για τον εαυτό μου. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ξανά και όλως περιέργως, μου είπε πως είχε ακριβώς την ίδια εμπειρία με μένα. Έτσι έγιναν τα πράγματα".

Hope they've found their happily ever after!

Φωτογραφίες: Page Six

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker