kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Γιατί ραδιόφωνο της Oklahoma αρνήθηκε να παίξει νέο single της Beyoncé

Η εξήγηση που δόθηκε από το team του ραδιοφώνου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpeg

φωτογραφία από UNILAD
By
KISS 929

Τα πυρά των θαυμαστών της Beyoncé δέχτηκε ραδιοφωνικός σταθμός της Oklahoma, καθώς "αρνήθηκε" να παίξει καινούργιο country single της Queen Bey.

Κατά τη διάρκεια του Super Bowl την προηγούμενη Κυριακή, η Beyoncé ανακοίνωσε επίσημα το δεύτερο part της μουσικής Renaissance τριλογίας της, με το country album "Act II", αποκαλύπτοντας μάλιστα, και τα δύο πρώτα singles, το "Texas Hold 'Em" και το "16 Carriages".

Οι fans λοιπόν της Bey, έτρεξαν να ζητήσουν το νέο single από τον ραδιοφωνικό σταθμό KYKC 100.1 FM της Oklahoma, μόνο που τα αιτήματά τους έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα ο KYKC να αρχίσει να δέχεται τα πυρά του Beyhive, αλλά και τις έντονες πιέσεις.

Έφτασε μάλιστα, σε αυτό το σημείο η κατάσταση, που το ραδιόφωνο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μόνο και μόνο, για να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη μουσική της Beyoncé και φυσικά, για να παρουσιάσει την κατάσταση στην πραγματικότητά της.

"Τη στιγμή που το αρχικό email ήρθε στον KYKC ζητώντας Beyoncé, δεν την παίζαμε σε έναν country σταθμό, γιατί δεν ήταν country καλλιτέχνιδα και έτσι, στείλαμε μία γενικού περιεχομένου απάντηση. Θα ήταν ίδια η κατάσταση εάν κάποιος μας είχε ζητήσει να παίξουμε Rolling Stones", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

"Δε γνωρίζαμε πως μετά το Super Bowl επρόκειτο να κυκλοφορήσει αυτά τα country τραγούδια και δεν είχαμε πρόσβαση σε αυτά μέχρι την επόμενη ημέρα, καθώς είμαστε ένας σταθμός μικρής αγοράς. Με το που είδαμε τη δυναμική του τραγουδιού και μας κατέκλυσαν τα αιτήματα των θαυμαστών της Beyoncé, επιτέλους καταφέραμε να βρούμε το τραγούδι και να το βγάλουμε στον αέρα. Είμαστε ένας σταθμός μειονότητας, έχουμε υποστηρίξει τη Beyoncé καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της. Παίζουμε τώρα το τραγούδι, δεν έχουμε τίποτα με τη Beyoncé και αγαπάμε τη Beyoncé".

Talk about dedicated fans!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker