kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Grammys 2024: Διαθέσιμες πλέον στο YouTube οι ζωντανές εμφανίσεις on stage

Τελείωσε ο περιορισμός των 10 ημερών
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Εάν είχε τύχει και εσύ να ψάξεις στο YouTube, για να παρακολουθήσεις τα βίντεο από τις ζωντανές εμφανίσεις των Grammys 2024, λογικά είχες μείνει με τη χαρά, αφού δεν ήταν πουθενά διαθέσιμα στην ολότητά τους. Αυτό όμως, επιτέλους άλλαξε!

Συγκεκριμένα, υπήρχε μία συμφωνία αποκλειστικότητας με την εταιρεία Meta, που διαχειρίζεται social media όπως το Facebook και το Instagram, ώστε οι ζωντανές εμφανίσεις να παρουσιάζονται μόνο εκεί, μαζί με τα επίσημα sites του CBS και των Grammys.

Στις διαδικτυακές πλατφόρμες όμως, επιτρεπόταν τα βίντεο αυτά να εμφανίζονται μόνο σε FB και IG του καναλιού, των βραβείων, των εταιρειών και των καλλιτεχνών για 10 ημέρες, όμως αυτός ο περιορισμός ολοκληρώθηκε και τώρα σιγά-σιγά, βρίσκεις όλες τις ζωντανές εμφανίσεις των Grammys στο YouTube, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και απόλαυση.

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που η Ακαδημία της μουσικής κλείνει τέτοιο deal με τη Meta, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις της βραδιάς συμπεριελάμβαναν Dua Lipa, Miley Cyrus, Olivia Rodrigo, Travis Scott, Billy Joel, Annie Lenox, Jon Batiste, Tracy Chapman & Luke Combs, Joni Mitchell μεταξύ άλλων!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker