kiss-logo
Now playingCON CALMA DADDY YANKEE & KATY PERRY FEAT. SNOW
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Το ατύχημα της Madonna on stage - Την παρέσυρε χορευτής που γλίστρησε

Βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους και συγκεκριμένα, συμβαίνουν αυτά και στη Madonna, καθώς η θρυλική star είχε ατύχημα on stage, όταν χορευτής γλίστρησε και την παρέσυρε μαζί του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Madonna έπεσε like a queen στο show της Κυριακής στο Climate Pledge Arena του Seattle. Συγκεκριμένα,  παρακολουθώντας βίντεο που έχουν αναρτηθεί online, βλέπουμε τη Madonna να ερμηνεύει on stage το Νο.1 του 1987, "Open Your Heart", έχοντας καθίσει σε μία καρέκλα και κρατώντας πόζες σε μία κάμερα που έχει μπροστά της, ενώ βλέπουμε έναν άνδρα χορευτή να πλησιάζει φορώντας τακούνια και ξεκινώντας να σέρνει προς την άλλη πλευρά του stage, την καρέκλα μαζί με τη Madonna πάνω.

Δυστυχώς για τον ίδιο, είχε μία άτυχη στιγμή, καθώς γλίστρησε και έπεσε, τραβώντας μαζί του και την αγαπημένη star, η οποία βρέθηκε - άθελά της - στο πάτωμα!

Σαν επαγγελματίας όμως, συνέχισε κανονικά το performance, ενώ ακούγεται και το γέλιο της, κάτι που σημαίνει τουλάχιστον πως κανείς δε θα έχασε τη δουλειά του μετά από αυτό το show!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker