kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Harry Styles: Επανήλθε στο προσκήνιο για να δει αγώνα της Manchester United

Ο Βρετανός star βρέθηκε στις ποδοσφαιρικές κερκίδες
Text Size:
  • A
  • A
  • A

h.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Παροξυσμό προκάλεσε ο Harry Styles κάνοντας την εμφάνισή του σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Manchester United το βράδυ της Κυριακής, 18 Φεβρουαρίου.

Για αρκετό χρονικό διάστημα και ειδικότερα μετά το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας του, ο Harry Styles είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστες είναι οι φορές που μπορούμε να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στην καθημερινότητά του, όπως οι στιγμές που απολαμβάνει τη βόλτα του με τη σύντροφό του, Taylor Russell.

Ο αγαπημένος star μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και σχολίων, όταν είχε αποκαλυφθεί το buzzcut στα μαλλιά του, μιας που όλα αυτά τα χρόνια είχε πολύ χαρακτηριστικά και iconic hair looks, όμως τώρα... φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μία νέα εποχή για τον Βρετανό καλλιτέχνη.

Τη στιγμή που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φήμες πως ο Harry βρίσκεται στο στούντιο και προετοιμάζει σιγά-σιγά το τέταρτο album της καριέρας του, ο ίδιος εμφανίστηκε στον αγώνα της Manchester United το βράδυ της Κυριακής, με αντίπαλο τη Luton Town.

Φρόντισε μάλιστα, να βγάλει φωτογραφίες με fans, ενώ τελικά η ομάδα του κέρδισε 2-1 και εμείς απολαύσαμε το... θέαμα!

Φωτογραφίες: People

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker