kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ryan Gosling: Θα ερμηνεύσει ζωντανά το "I'm Just Ken" στη σκηνή των Oscar

Η μεγάλη νύχτα του κινηματογράφου πλησιάζει
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είχε γίνει πλέον αστείο το εάν και κατά πόσο ο Ryan Gosling είχε κληθεί από την Ακαδημία Κινηματογράφου να εμφανιστεί ζωντανά στα Oscar με το επιτυχημένο single της "Barbie", "I'm Just Ken" και τελικά η επιθυμία μας θα γίνει πράξη.

Με κάθε επισημότητα πλέον, ανακοινώθηκε πως ο αγαπημένος ηθοποιός που ενσάρκωσε ιδανικά τον Ken στην iconic ταινία της Greta Gerwig και της Margot Robbie, θα παρουσιάσει το διασκεδαστικό του single την Κυριακή 10 Μαρτίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Ο Ryan προφανώς και είναι υποψήφιος στην κατηγορία best supporting actor, εκεί όπου αναμένεται να κερδίσει ο Robert Downey Jr. για τη συμμετοχή του στο "Oppenheimer" που έχει σαρώσει φέτος τα κινηματογραφικά βραβεία, όμως η εμφάνιση on stage θα είναι αρκετή, ειδικά εάν σκεφτεί κανείς ότι μερικά χρόνια πριν και αυτός και η Emma Stone είχαν αρνηθεί να ερμηνεύσουν ζωντανά το "City of Lights" του αξεπέραστου "La La Land".

Το "I'm Just Ken" φυσικά, αποτελεί δημιούργημα του Mark Ronson, ο οποίος το έγραψε μαζί με τον Andrew Wyatt, και ο οποίος είχε ξεκάθαρα δηλώσει πως θα ήθελε ένα live performance μόνο εάν ο Ryan συμφωνούσε.

AND HE DID!

Τα λέμε σύντομα στο Dolby Theatre του Ovation Hollywood.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker