Spice Girls: Γιόρτασαν την 30ή επέτειό τους με ένα throwback βίντεο

Επιστροφή στα '90s
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Δε μπορούμε και δε θέλουμε να σκεφτούμε πώς θα ήταν η παγκόσμια ποπ μουσική σκηνή χωρίς τις Spice Girls, οι οποίες γιόρτασαν και επίσημα την 30ή επέτειό τους με ένα throwback βίντεο.

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου οι Spice Girls γιόρτασαν 30 χρόνια από τη δημιουργία τους, παρουσιάζοντας στα social media ένα βίντεο από τις αρχές των '90s, με μία οντισιόν των Baby Spice (Emma Bunton), Ginger Spice (Geri Halliwell), Posh Spice (Victoria Beckham), Scary Spice (Mel B) και Sporty (Mel C).

"Σήμερα είναι η 30ή επέτειος από την πρώτη οντισιόν των Spice Girls! Αυτό που ξεκίνησε το 1994 εξελίχθηκε σε μία απίστευτη πορεία, πολύ πιο μακριά από ό,τι θα μπορούσαμε ποτέ να είχαμε φανταστεί. Ευχαριστούμε τους θαυμαστές μας για την υποστήριξή τους από την πρώτη μέρα #FriendshipNeverEnds", έγραψε το θρυλικό συγκρότημα.

Το βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων υπό τους ήχους του αξεπέραστου "Wannabe" δείχνει εικόνες της πεντάδας με casual ντύσιμο, να δοκιμάζουν κινήσεις χορογραφίας, να πειράζουν η μία την άλλη στα breaks και γενικότερα, να χαμογελούν και να ευχαριστιούνται τον χρόνο που περνάνε μαζί, με το βίντεο να καταλήγει στη φράση "friendship never ends".

Spice Girls 4 life! Δες το βίντεο!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker