kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο αποκαλυπτικός "ανάποδος" κορσές της Katy Perry στο κόκκινο χαλί μουσικού event

Η εμφάνιση που συζητήθηκε και έγινε viral
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Δεν είναι άγνωστο το concept των ιδιαίτερων εμφανίσεων στην Katy Perry και αυτή τη φορά, έφερε στο κόκκινο χαλί του Billboard Women in Music event έναν... ανάποδο κορσέ!

H Katy έδωσε το παρών στο μεγάλο event που κάθε χρόνο τιμά γυναικείες φιγούρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, και περπατώντας στο κόκκινο χαλί, ποζάροντας για τους φωτογράφους, αποκάλυψε τον ανάποδο κορσέ της που στην πραγματικότητα, αγκάλιαζε το πίσω μέρος του σώματός της, αφήνοντας σε κοινή θέα το εσώρουχό της.

Το ρούχο ονομάστηκε από τα media "butt corset" (μάλλον δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια μετάφραση σε αυτό) και η ίδια η Katy φάνηκε πραγματικά να περνά υπέροχα με αυτό το look, παρά το γεγονός πως στα δικά μας μάτια φαινόταν ελαφρώς άβολο, ενώ έκανε και ένα έξυπνο λογοπαίγνιο για την butt-erfly που είχε χαμηλά στην πλάτη της!

Σε άλλα νέα, κατά τη διάρκεια του event, η Katy ανέβηκε και on stage, για να παρουσιάσει και να παραδώσει το βραβείο Executive of the Year σε έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της όλα αυτά τα χρόνια και label chief, Michelle Jubelirer.

Φωτογραφίες: Cosmopolitan

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker