kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Kylie Minogue: Παρέλαβε το Icon Award στα Billboard Women in Music Awards

We love to see her
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Από το ένα βραβείο στο άλλο η Kylie Minogue και δε θα μπορούσε να τα αξίζει όλα παραπάνω, καθώς είναι μία από τις πιο θρυλικές γυναικείες φιγούρες που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και αφότου αυτό αναγνωρίστηκε στα BRITs, τώρα το Icon Award παρέλαβε η Kylie και στα Billboard Women in Music Awards.

Με μία καριέρα που εκτείνεται σε 40 χρόνια σχεδόν, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου, η Kylie αποδέχτηκε το Icon Award στη σκηνή του YouTube Theater, ένα βραβείο που της παρέδωσε η Bebe Rexha.

"Αγαπώ που βρίσκομαι σε αυτό το δωμάτιο και είναι γελοίο που θα το πω, αλλά ποτέ δεν έχω υπάρξει σε ένα δωμάτιο σαν το σημερινό - με μία αγνή και αναζωογονητική γιορτή των γυναικών στη μουσική. Οπότε είναι ιδιαιτέρως όμορφο να βρίσκομαι εδώ και τόσο υπέροχο να απολαμβάνω την παρέα σας", δήλωσε η Kylie.

"Από τη μία, μοιάζει απόλυτα σουρεαλιστικό, σκέφτομαι 'συμβαίνει όντως; πώς βρέθηκα εδώ;' και από την άλλη, ταυτόχρονα, ξέρω τα βήματα που με έφεραν εδώ σωματικά και ψυχικά. Περνώντας μέσα από τις καλές και τις άσχημες στιγμές και προσπαθώντας τότε να μη χάσω ποτέ το ενδιάμεσο κομμάτι, το terra firma. Ξέρω επίσης ότι υπάρχει τύχη, μοίρα, κάλεσμα και βοήθεια - πολλή βοήθεια από πολλούς ανθρώπους για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στη δική μου περίπτωση", ανέφερε από σκηνής η Kylie, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις δύσκολες στιγμές της καριέρας της.

"Ειδική αναφορά σε όλες εκείνες τις φορές που δεν ήταν κορυφαίες. Αλλά ήταν διασκεδαστικές. Όμως όλες αυτές οι προκλήσεις, οι δυσκολίες, όλα όσα περνάς μερικές φορές, ήθελα να γιορτάσω αυτές τις απαίσιες στιγμές. Τις ευχαριστώ που μας εκπαιδεύουν. Ήταν τρομακτικές εκείνη τη στιγμή, όμως υπήρξαν και τώρα ξέρουμε πώς να τις διαχειριζόμαστε και τι να κάνουμε. Δεν ανυπομονώ για την επόμενη φορά, όμως ξέρω πως θα έρθει".

WE LOVE YOU, KYLIE!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker