kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift - Travis Kelce: Από τη Σιγκαπούρη στο πάρτι της Madonna μετά τα Oscars

Ταξίδι-αστραπή για το αγαπημένο ζευγάρι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ταξίδι-αστραπή για την Taylor Swift και τον Travis Kelce, οι οποίοι τα μάζεψαν και έφυγαν από τη Σιγκαπούρη, προκειμένου να προλάβουν το afterparty της Madonna για τα Oscars.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Σιγκαπούρη και έχοντας μπει πλέον σε ένα σύντομο break, πριν συνεχίσει με την Eras Tour σε ευρωπαϊκό πλέον έδαφος, έφυγε με ταχύτητα φωτός από την άλλη άκρη του πλανήτη, για να βρεθεί μαζί με τον σύντροφό της στο πάρτι της Madonna.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πάρτι (όπως και πέρυσι) υπήρξε αυστηρός κανόνας που απαγόρευε κάθε είδους φωτογραφίες, βίντεο και οπτικοακουστικό υλικό και έτσι, η μοναδική που είχε πρόσβαση στον χώρο ήταν η βρετανική Vogue που έκανε τα αποκαλυπτήρια στα social media.

Συγκεκριμένα, η βρετανική έκδοση του θρυλικού περιοδικού παρουσίασε online μία σειρά από πορτραίτα με τους Robert De Niro, Matthew McConaughey, Jodie Turner-Smith, Lenny Kravitz, Salma Hayek και όχι μόνο, κάνοντας αναφορά στην Tay και τον Travis, χωρίς όμως να δείξει δικές τους φωτογραφίες.

Ποιοι είμαστε εμείς να αμφησβητήσουμε τη βρετανική Vogue;! Δες την ανάρτηση!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker