kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga: Υπερασπίστηκε fan της απέναντι σε τρανσφοβικά τρολς

Οι αναρτήσεις στα social media
Text Size:
  • A
  • A
  • A

g.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Η Lady Gaga δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να επιτεθεί σε ένα από τα Little Monsters της ζωής της και έτσι, υπερασπίστηκε με θέρμη fan της απέναντι σε τρανσφοβικά σχόλια που έγιναν κάτω από κοινή τους ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη star έκανε μία ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έχοντας στο πλευρό της τη Dylan Mulvaney, transgender influencer που έχει αποκτήσει επιρροή στα social media και ειδικότερα στο TikTok.

Ύστερα από αυτό, η Gaga μπήκε μπροστά, για να υπερασπιστεί τη Mulvaney όταν σημειώθηκε κύμα σχολίων τρανσφοβικής ρητορικής.

"Είναι αποκρουστικό για μένα το γεγονός πως μία ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τη Dylan Mulvaney και εμένα, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με τέτοιο βιτριόλι και μίσος. Το μίσος είναι μίσος και αυτού του είδους το μίσος είναι βία. Εάν το ονομάζαμε απλά 'αντιδράσεις' θα σήμαινε πως στους ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τη Dylan και μένα δεν άρεσε κάτι που κάναμε. Αυτό δεν είναι αντίδραση. Αυτό είναι μίσος", έγραψε online η Lady Gaga.

Μάλιστα, η διάσημη star βρήκε την ευκαιρία να τονίσει πόση ακόμα δουλειά έχουμε να κάνουμε, στην αποδοχή των trans ατόμων.

"Νιώθω πολύ προστατευτική αυτή τη στιγμή, όχι μόνο προς τη Dylan, αλλά σε όλη την trans κοινότητα που συνεχίζει να πρωτοπορεί με την ατελείωτη χάρη και την έμπνευση μπροστά στη διαρκή υποβάθμιση, τη μισαλλοδοξία και τη φυσική, λεκτική και πνευματική βία. Σίγουρα δε μιλώ εγώ εκ μέρους αυτής της κοινότητας, όμως έχω κάτι να πω. Ελπίζω πως όλες οι γυναίκες θα συνδεθούν, για να γιορτάσουν ΟΛΕΣ μας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και μακάρι να το κάνουμε αυτό πάντα μέχρι τη μέρα που όλες οι γυναίκες θα γιορτάζονται ισότιμα".

Amen to that! Δες την ανάρτηση της Gaga!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker