kiss-logo
Now playingILLUSION DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της από τον Dalton Gomez

She's a free woman
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Και επίσημα πλέον, δεν υπάρχει τίποτα να συνδέει την Ariana Grande με τον Dalton Gomez, αφού οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους, δίνοντας τέλος στον σύντομης διάρκειας γάμο τους.

Έναν χρόνο μετά την απόφαση να χωρίσουν, σύμφωνα με το  Associated Press, δικαστήριο του Los Angeles έβαλε την επίσημη τελεία στη σχέση της Ari με τον Dalton ύστερα από τρία χρόνια έγγαμου βίου και έξι μήνες, αφότου η διάσημη star υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Ariana πρόκειται να δώσει ένα γενναίο ποσό στον πρώην σύζυγό της, πληρωμή που θα πραγματοποιηθεί μία και μόνη φορά, αγγίζοντας τα 1.25 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς καμία μελλοντική οικονομική υποστήριξη, ενώ θα του προσφέρει και τα μισά έσοδα από την πώληση του σπιτιού τους στο Los Angeles, καλύπτοντας συν τοις άλλοις τα έξοδα του δικηγόρου του. 

Ως επίσημος λόγος του διαζυγίου κατατέθηκαν ασυμβίβαστες διαφορές ανάμεσα στην Ariana και τον Dalton, με το ζευγάρι να ολοκληρώνει τον κύκλο που είχε ανοίξει το 2020, στα πρώτα στάδια της μεταξύ τους σχέσης.

Cheers to the future!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker