kiss-logo
Now playingHAVANA CAMILA CABELLO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dua Lipa: Σκέφτεται ταινία με υλικό από το Glastonbury 2024;

Μήπως αυτό είναι στα μελλοντικά της σχέδια;
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το 2024 θα είναι μία δυναμική χρονιά για τη Dua Lipa, καθώς πέρα από το γεγονός πως περιμένουμε ανυπόμονα τον καινούργιο δίσκο "radical optimism", που κυκλοφορεί επίσημα στις 3 Μαΐου, η Βρετανίδα star θα είναι κεντρική headliner στο φετινό Glastonbury 2024.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μάλιστα, αυτή η εμφάνιση της Dua θα είναι ιδιαίτερη για ακόμα έναν λόγο, καθώς λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει οπτικό υλικό από το Glastonbury 2024 για επερχόμενη ταινία που έχει στο μυαλό της, ως δημιουργικό project σε αυτή τη φάση καριέρας που βρίσκεται.

Η Dua θα είναι headliner μαζί με τους Coldplay και τη SZA και αυτή θα είναι η πρώτη της φορά ως κεντρικό όνομα του φεστιβάλ, ενώ στο παρελθόν είχε εμφανιστεί ξανά στο Glastonbury το 2016 και 2017.

"Θέλει να φέρει την εμπειρία του Glastonbury στους fans ανά τον κόσμο, αφού πολλοί μπορεί να μην έχουν ποτέ την ευκαιρία να βρεθούν στο φεστιβάλ. Το πλάνο είναι να χρησιμοποιήσει υλικό μαζί με το release του καινούργιου της single. Δε νομίζουμε πως το έχει ξανακάνει κάποιος αυτό", αναφέρουν πηγές εκ των έσω, ενώ τονίζεται πως θα υπάρξει και μπόλικο έξτρα υλικό στο φεστιβάλ, με στόχο την κυκλοφορία μίας Glastonbury ταινίας από τη Dua Lipa.

AWESOME NEWS!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker