kiss-logo
Now playingDIAMONDS RIHANNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga: Το μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων της

Ευγνωμοσύνη και... νέα μουσική
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ll.jpg

φωτογραφία από ELLE
By
KISS 929

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά της η Lady Gaga και όπως όλα δείχνουν, ήταν μία πραγματικά όμορφη ημέρα για εκείνη, που μάλιστα μοιράστηκε το δικό της μήνυμα μέσω των social media.

Η 38χρονη πλέον star, μίλησε για την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της, για τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την καθημερινότητά της, αλλά και για τη δημιουργικότητα που την έχει  οδηγήσει στο στούντιο, να γράφει την καλύτερη μουσική που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

AND WE'RE HERE FOR IT!

"Σήμερα ήταν μία τόσο ιδιαίτερη μέρα", έγραψε η Gaga στην instagram ανάρτησή της. "Δε θυμάμαι άλλη φορά να είμαι τόσο ευτυχισμένη στα γενέθλιά μου. Είμαι ερωτευμένη με τον καλύτερό μου φίλο, η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι γεμάτοι αγάπη, καλοσύνη και είναι  υγιείς. Νιώθω πως η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη για τη δική μου υγεία και ΜΟΥΣΙΚΗ".

Η Gaga συνεχίζει αναφερόμενη στο πόσο μαγική αναμένεται να είναι αυτή η χρονιά, κάνοντας αναφορά και στη νέα "Joker" ταινία που περιμένουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λίγους μήνες από τώρα.

"Γράφω ίσως την καλύτερη μουσική που θυμάμαι να έχω δημιουργήσει ποτέ", έγραψε η Lady Gaga, ευχαριστώντας τα απανταχού Little Monsters για την τόση αγάπη τους και τα μηνύματά τους, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της και για τα media, για τον τρόπο που εκείνα εκδήλωσαν την υποστήριξή τους μία τέτοια ημέρα.

"Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε με τον τρόπο που το κάνετε και που έχετε αληθινή αγάπη για τα τραγούδια μου".

That we do have, Gaga!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker