kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Shakira: Εξηγεί γιατί η φωνή της στο παρελθόν την κάνει να κριντζάρει

Τι δήλωσε η διάσημη star σε νέα συνέντευξη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σε ένα καινούργιο επεισόδιο της web σειράς "Hot Ones", η Shakira αποκάλυψε πως η φωνή της στο παρελθόν την κάνει πλέον να κριντζάρει!

Η Shakira εμφανίστηκε στο νέο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας και προσπαθώντας ταυτόχρονα να παλέψει με τις καυτερές γεύσεις που δοκίμαζε, μίλησε για την καριέρα της σε παλαιότερο χρόνο, για τα φωνητικά της και όχι μόνο, καθώς όταν ρωτήθηκε για το ποια στοιχεία της την κάνουν τώρα να νιώθει ντροπή, η διάσημη star είχε την απάντηση.

"Νομίζω πως το παράκανα με τις κραυγές στη φωνή μου. Ήταν λίγο υπερβολικό. Νομίζω πως το παράκανα. Παρατήρησα πως μετά τις εγκυμοσύνες μου, η φωνή μου έγινε πιο βαθιά, πιο ολοκληρωμένη, πιο γεμάτη. Οι επιλογές μου είναι πιο ώρεμες, έχω εξελιχθεί ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Η ευφυΐα μου έχει εξελιχθεί", δήλωσε η Shakira.

Μάλιστα, μετά από αυτές τις αναφορές στο παρελθόν και δοκιμάζοντας μία ιδιαιτέρως καυτερή σάλτσα όπως είναι το concept της εκπομπής, ανέφερε πως ήταν έτοιμη να αρρωστήσει, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως το τραγούδι που της ζητάνε περισσότερο οι fans είναι το "Hips Don't Lie".

Απόλαυσε το επεισόδιο:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker