kiss-logo
Now playingMONDAY MORNING MELANIE FIONA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Britney Spears: Το throwback βίντεο με τον πρώην Sam Asghari

"Αγαπώ υπερβολικά πολύ" δηλώνει η pop star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpeg

φωτογραφία από Newsweek
By
KISS 929

Η Britney Spears συνεχίζει να ζει την καλύτερη ζωή της, ιδιαίτερα έχοντας μετατρέψει τον λογαριασμό της στο instagram σε ιδιωτικό, όμως ακόμα τα βίντεο που ανεβάζει γίνονται τίτλοι ειδήσεων και το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά.

Η αγαπημένη star ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με τον πρώην της Sam Asghari, κάνοντας ένα throwback στον γάμο τους και δείχνοντας ορισμένα στιγμιότυπα με τους δυο τους να προετοιμάζουν μία σέξι χορογραφία.

Η Britney στο βίντεο φαίνεται να φορά ένα λευκό σορτς μαζί με ένα bra top, καταλήγοντας κατά τη διάρκεια της χορογραφίας στην αγκαλιά του συζύγου της, ενώ σύμφωνα με το TMZ, η ανάρτηση - που τώρα πλέον έχει διαγραφεί - συνοδευόταν από μία μακροσκελή λεζάντα, με την Britney να σκέφτεται τα υπέρ και τα κατά, τις δύσκολες και ευχάριστες στιγμές των σχέσεων.

"Είναι περίεργο, γιατί υπάρχουν περίεργες στροφές στις σχέσεις με τους φίλους, την οικογένεια ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σε αυτή τη rollercoaster πορεία που είμαστε με τον οποιονδήποτε. Μιλάω για το παρελθόν μου μερικές φορές, γιατί θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τα ίδια λάθη! Αυτό που κάνω συνήθως όταν περνάω δύσκολa, είναι να 'κλειδώnω', όμως μερικές φορές χάνω τη δυνατότητα να καταλάβω τι συμβαίνει ή πώς αισθάνομαι! Μερικές φορές φοβάμαι να νιώσω το οτιδήποτε, επειδή γνωρίζω πως είμαι πολύ ευαίσθητη", έγραψε η Britney.

"Ήταν πολύ ευκολότερο όταν ήμουν μικρότερη, γιατί εμπιστευόμουν τους ανθρώπους περισσότερο και δεν είχα ζήσει ακόμα τη βαναυσότητα του κόσμου. Μου λείπει να είμαι ευάλωτη και ανοιχτή με τους ανθρώπους. Εάν με ξέρετε, ξέρετε πώς αγαπάω... Αγαπάω τόσο υπερβολικά πολύ που είναι ντροπιαστικό και θα σε αγαπάω για όλη μου τη ζωή", ανέφερε η Brit στην ανάρτησή της.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker