kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Calvin Harris: Η σύζυγός του ακούει Taylor Swift όταν εκείνος λείπει από το σπίτι

Taylor και Harris υπήρξαν ζευγάρι για 15 μήνες πίσω το 2015-2016
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η αξιολάτρευτη Vick Hope, σύζυγος του Calvin Harris, σίγουρα είναι επίσημη Swiftie παρά το γεγονός πως η Taylor Swift αποτελεί πρώην του γνωστού DJ και παραγωγού.

Και εμείς στη θέση της, ακριβώς το ίδιο θα ήμασταν, γιατί ποιος μπορεί να μην είναι fan της Taylor, ακόμα και εάν αποτελεί πρώην του νυν σου, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η Vick, γνωστή ραδιοφωνική παρουσιάστρια του BBC Radio 1, ανέφερε σε νέες της δηλώσεις πως ακούει τη μουσική της Tay όταν ο Calvin δεν είναι στο σπίτι.

"Αμέσως μόλις φύγει ο σύζυγός μου, ακούω Taylor Swift. Εκείνες είναι οι στιγμές που καλύπτω την ανάγκη μου, έστω λίγο, με ορισμένα τραγούδια, να το βγάλω από το σύστημά μου και μετά είμαι οκ", είμαι με μία δόση χιούμορ η Vick.

Hope και Calvin ξεκίνησαν τη σχέση τους στις αρχές του 2022 και είχαν αρραβωνιαστεί μέχρι το τέλος της ίδιας χρονιάς, ενώ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023.

"Ξέρεις τι, ήμουν τόσο συναισθηματικά φορτισμένη με το ενδιαφέρον (για αυτή τη σχέση), όμως κρατούσα την προσωπική μου ζωή προσωπική. Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι αντίστοιχο, όμως ό,τι συμβαίνει είναι μόνο για εμάς", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Vick.

Loving this couple και το γεγονός πως η Hope είναι Swiftie! You do you, babe!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker