kiss-logo
Now playingUN ATTIMO DI PACE EROS RAMAZZOTTI
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ryan Gosling & Emily Blunt αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους Taylor Swift τραγούδια

Το "The Fall Guy" έρχεται
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από The Today Show
By
KISS 929

Ryan Gosling και Emily Blunt είναι έτοιμοι για το "The Fall Guy" που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Μαΐου και έτσι, λίγο πριν την εμφάνιση του Ryan στο "SNL" αυτής της εβδομάδας, οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους τραγούδια από την Taylor Swift.

Συζητώντας μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας David Leitch και τους ειδικούς ντουμπλέρ επικίνδυνων σκηνών Ben Jenkins και Logan Holladay, μίλησαν για την ιδιαίτερη στιγμή όπου η Emily Jody πιάνει τον Ryan ως Colt να κλαίει, ενώ ακούει το αξεπέραστο και iconic "All Too Well", μόνος στο αυτοκίνητό του.

Τόσο η Emily όσο και ο Ryan αποκάλυψαν πως είναι Swifties, με τον Καναδό ηθοποιό να δηλώνει πως όντως αυτή τη στιγμή το "All Too Well" το αισθάνεται κάπως πιο κοντά του, ενώ η Emily αποκάλυψε την προτίμησή της για το "Cruel Summer".

Οι επιλογές μπορεί και να είναι εκείνες νέων Swifties, όμως σίγουρα είναι και οι δύο εξαιρετικά, καθώς αμφότερα τα singles είχαν βρεθεί στο Νο.1 του Billboard Hot 100 σε διαφορετικά σημεία μέσα στον χρόνο!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker