kiss-logo
Now playing(IT GOES LIKE) NANANA PEGGY GOU
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Lady Gaga & Joaquin Phoenix στο εντυπωσιακό trailer του "Joker: Folie à Deux"

Το sequel του Todd Phillips έρχεται στις τον Οκτώβριο του 2024
Text Size:
  • A
  • A
  • A

x.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στον εκρηκτικό συνδυασμό της Lady Gaga με τον Joaquin Phoenix και ειδικά στο πλαίσιο ενός τόσο καθηλωτικού project, όπως οι ταινίες "Joker"; ΚΑΝΕΙΣ!

Αυτή είναι η αλήθεια, ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο trailer για το sequel της ταινίας του Todd Phillips, για το "Joker: Folie à Deux".

Στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τη Lady Gaga ως Harley Quinn και επιβεβαιώνει αυτό που ξέραμε από την πρώτη στιγμή, πως είναι η ιδανικότερη που θα μπορούσε να ακουμπήσει αυτόν τον ρόλο και να σταθεί στο πλευρό του Joaquin.

Μάλιστα, σε αυτές τις πρώτες εικόνες από την ταινία, είναι έντονο το μουσικό στοιχείο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, με τους δύο κινηματογραφικούς χαρακτήρες να δημιουργούν μία σχέση που θα τους βγάλει από τη μοναξιά της μέχρι τώρα ζωής τους.

Το Variety είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ πως το "Joker: Folie à Deux" αναμένεται να είναι σαν jukebox musical, με τουλάχιστον 15 διαφορετικές εκδοχές γνωστών τραγουδιών της μουσικής βιομηχανίας, ενώ στο trailer ακούγεται η Gaga ως Quinn να λέει "You’re Joker… you can do anything you want".

Θυμίζουμε πως το πρώτο "Joker" του Joaquin Phoenix είχε προταθεί για 11 Oscar το 2020,  με τον αγαπημένο ηθοποιό να κερδίζει εκείνο του Α' Ανδρικού Ρόλου.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker