kiss-logo
Now playingUN ATTIMO DI PACE EROS RAMAZZOTTI
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Rihanna: Έτοιμη να αποκτήσει όσα παιδιά της δώσει ο Θεός

Η άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Interview
Text Size:
  • A
  • A
  • A

rr.jpg

φωτογραφία από IG / Rihanna
By
KISS 929

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Rihanna στο περιοδικό Interview, η οποία - όπως κάθε φορά - συνοδεύτηκε από μία ακόμα iconic φωτογράφιση που δεν περιμέναμε να δούμε.

Η Rih ποζάρει με μία ιδιαίτερη αισθητική μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, ενώ δίνει περισσότερες λεπτομέρειες και μία ματιά στην πραγματικότητά της ως μαμά, σύντροφος, επιχειρηματίας και καλλιτέχνιδα, αποκαλύπτοντας στοιχεία για την επόμενη δισκογραφική της δουλειά, για την οποία παρακαλάνε οι fans εδώ και χρόνια.

"Έχω πολλές οπτικές ιδέες", ανέφερε στο Interview. "Είναι περίεργο. Το μυαλό μου δουλεύει ανάποδα αυτή τη στιγμή. Συνήθως πρώτα έχω τη μουσική και μετά εκείνη με οδηγεί στις οπτικές ευκαιρίες, όμως τώρα έχω όλα αυτές τις οπτικές εικόνες στο μυαλό μου. Δεν έχω ακόμα τα τραγούδια όμως, και ίσως αυτό είναι το κλειδί αυτή τη φορά. Ίσως οι οπτικές ιδέες να με οδηγήσουν στα τραγούδια που πρέπει να δημιουργήσω", αποκάλυψε η αγαπημένη star.

Με μία δόση χιούμορ αναφέρθηκε και στον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, A$AP Rocky, ο οποίος έχει μία ιδιαίτερη... αγάπη και αφοσίωση στο concept της μόδας, τόσο που κάνει την ίδια τη Rih να μοιάζει στο πλευρό του λες και είναι η βοηθός του.

"Δεν είναι ο καλύτερος; Νιώθω αφρόντιστη δίπλα του, μοιάζω λες και είμαι η βοηθός του", περιέγραψε η RiRi. "Μπαίνω σε ένα αεροπλάνο. Θα έπρεπε να φοράμε φόρμες. Και εκείνος θέλει να φορέσει ένα ολόκληρο Bottega κοστούμι και εγώ σκέφτομαι 'γιατί μου το κάνεις αυτό;'".

Όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή όμως, υπάρχουν σκέψεις για άλλα παιδιά στο μέλλον;

"Όσα θελήσει ο Θεός να κάνω. Δε ξέρω τι επιθυμεί Εκείνος, όμως θα ήθελα να κάνω περισσότερα από δύο. Θέλω να προσπαθήσω για το κοριτσάκι μου. Όμως φυσικά, εάν είναι ακόμα ένα αγόρι, είναι ένα ακόμα αγόρι", αποκάλυψε η star, ενώ χωρίς κανέναν δισταγμό μίλησε για το είδος πλαστικής που θέλει να κάνει, καθώς επιθυμεί να φέρει το στήθος της στην κατάσταση που βρισκόταν πριν τις δύο εγκυμοσύνες της.

"Δε θέλω επιθέματα. Απλά θέλω ένα lift. Άκουσα ότι μπορεί να αποκτήσεις ορισμένα σημάδια. Είμαι οκ με αυτό, όμως δε θέλω να κάνω ποτέ λιποαναρρόφηση, γιατί δε θέλω καινούργιο αφαλό ούτε να έχω αυτή την ουλή".

Whatever Rih wants, Rih gets and we're here for it!

Φωτογραφίες: Interview Magazine

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker