kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Selena Gomez: Η νέα της ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες

Το μήνυμα της pop star online
Text Size:
  • A
  • A
  • A

sel.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Μπορεί η Selena Gomez να μην έχει ανακοινώσει ακόμα το επόμενο album της, που ίσως να είναι και το τελευταίο της μουσικής της καριέρας, όμως τηλεοπτικά και κινηματογραφικά έχει το ένα project μετά το άλλο.

Πέρα από το γεγονός πως βρίσκεται στα γυρίσματα της επόμενης σεζόν για την άκρως επιτυχημένη σειρά "Only Murders In The Building", η Selena έχει και μία ταινία στα σκαριά, η οποία μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες.

Η ταινία "Emilia Pérez" θα παρουσιαστεί στη Γαλλία φέτος την άνοιξη, αφού το σκηνοθετικό δημιούργημα του Jacques Audiard συμπεριλαμβάνεται στο lineup του Φεστιβάλ των Καννών.

"Αυτό πραγματικά περίμενα να σας το δείξω. Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων που η Emilia Pérez, σε σκηνοθεσία Jacques Audiard, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών αυτόν τον Μάιο", έγραψε η Selena online, δείχνοντας μία σειρά από posters της ταινίας, όπου βλέπουμε και πρόσωπα από το υπόλοιπο cast της ταινίας, όπως οι Karla Sofía Gascón και Zoe Saldana.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία "Emilia Pérez" είναι ουσιαστικά ένα musical μελόδραμα μυστηρίου γύρω από τον χαρακτήρα της Gascón, που είναι αρχηγός σε ένα καρτέλ και αποφεύγει τον νόμο ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα την πραγματική της ταυτότητα ως γυναίκα.

FYI, στο Φεστιβάλ των Καννών θα κάνει πρεμιέρα και η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Kinds of Kindness" με την Emma Stone και τον Willem Dafoe.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker