kiss-logo
Now playingLEVITATING DUA LIPA
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Celine Dion: Πότε κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ της στο Prime Video

Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία release
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το "I Am: Celine Dion", το ντοκιμαντέρ της Celine Dion για το οποίο είχαμε μάθει πριν μερικούς μήνες, πήρε επισήμως ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς καταφθάνει στο Prime Video στις 25 Ιουνίου.

Σε μία κοινή ανακοίνωση μέσω instagram, την Τετάρτη 16 Απριλίου, η Celine και τα Amazon MGM Studios ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα πως το "I Am: Celine Dion" θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς θα είναι διαθέσιμο για streaming παγκοσμίως στις 25 Ιουνίου.

Με τη σκηνοθετική υπογραφή της Irene Taylor, που έχει υπάρξει υποψήφια για Oscar στο παρελθόν, το ντοκιμαντέρ είναι μία ωμή και πραγματική απεικόνιση της μάχης που δίνει καθημερινά η Celine με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, τη στιγμή που το οπτικό υλικό τονίζει την ανθεκτικότητα της θρυλικής star και την ανεξάντλητη ψυχική της δύναμη.

Υπενθυμίζουμε πως η Celine έχει ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της, αν και στην αρχή της χρονιάς είχαμε την πολύτιμη ευκαιρία να την απολαύσουμε στην ταινία "Love Again" με τους Priyanka Chopra Jonas και Sam Heughan.

Δες την ανακοίνωση για το "I Am: Celine Dion"!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker