kiss-logo
Now playingLOSING MY RELIGION R.E.M.
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Τα non-stop εξώφυλλα και η επίσκεψη στην Ελλάδα

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από το "radical optimism"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από YouTube / Dua Lipa
By
KISS 929

Η Dua Lipa μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα το album "radical optimism", μιας που αυτό θα μας έρθει στις 3 Μαΐου, όμως ήδη βρίσκεται παντού γύρω μας, όποτε ανοίγουμε το κινητό μας να δούμε τα νέα της ημέρας.

Πέρα από το γεγονός πως το περιοδικό TIME την τίμησε με κορυφαία θέση στη λίστα με τα 100 επιδραστικότερα πρόσωπα του πλανήτη για το 2024, η αγαπημένη star έδωσε ακόμα μία συνέντευξη στο περιοδικό ELLE, φέρνοντας περισσότερες εικόνες και περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

"Πιστεύω στη δύναμη του manifestation και του να γράφεις πράγματα προς την ύπαρξη με τη δύναμη των λέξεων. Όταν γνωρίζεις την αξία σου, ξέρεις τι θες και τι όχι. Το συζητούσα με ένα πρόσωπο από την ομάδα των χορευτών μου σήμερα, γιατί περνούσε έναν χωρισμό - όταν ήμουν εγώ single, δεν ευχόμουν να τελειώσει. Μαθαίνεις τόσο πολλά για τον εαυτό σου, ξέρεις, είτε με το να βγεις ραντεβού είτε με το να περάσεις χρόνο μόνη σου. Στη σιωπή, ανακαλύπτεις ποιος είσαι. Εάν το καλοσκεφτείς, ερευνούσα εκείνο το διάστημα", δήλωσε η Dua.

Ομολογουμένως, η Dua φαίνεται να διανύει την καλύτερη φάση της μέχρι τώρα πορείας της και δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι για αυτό στο οποίο εξελίσσεται η Βρετανίδα star, έχοντας πέραν της μουσικής της, ένα άκρως επιτυχημένο book club, αλλά και μία ποικίλης ύλης και επιρροής social πλατφόρμα, στο Service95.

Ανάμεσα σε όλα αυτά και στην προετοιμασία για το release του επερχόμενου δίσκου της, η Dua - σύφμωνα με δημοσιεύματα - ήρθε υπό άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα, για τα γυρίσματα γνωστού οίκου μόδας, για τον οποίο λειτουργεί ως πρόσωπο καμπάνιας.

Φωτογραφία: ELLE

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker