kiss-logo
Now playingCRAZY IN LOVE BEYONCE FEAT. JAY-Z
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Lady Gaga με το 'Joanne' έχει το Νο.1 album στην Αμερική

To 'Joanne' είναι το τέταρτο Νο.1 album της Lady Gaga στα Αμερικάνικα charts
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πέμπτο studio album της Lady Gaga , που έχει τον τίτλο 'Joanne' και παραγωγούς τους Mark Ronson, Kevin Parker, RedOne, BloodPop κ.α. Ήταν αναμενόμενο να βρεθεί στην κορυφή του album chart στην Αμερική (όπως και σε άλλες χώρες) μετά από την προώθηση που υπήρξε. Σκεφτείτε ότι πέρυσι κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για τη συμμετοχή της στο American Horror Story: Hotel κι εκεί ήταν που ανακοίνωσε ότι το επόμενο της album έρχεται.

Όπως αναφέρουν οι παραγωγοί που συνεργάστηκαν μαζί με τη Lady Gaga για τη δημιουργία του album , "ήταν πιο καθαρό το μυαλό της από ποτέ, κατά τη δημιουργία του Joanne. Οι στίχοι είναι πολύ προσωπικοί κι αντικατοπτρίζουν τη ζωή της , τη στιγμή που ηχογραφούσε τα τραγούδια". Η ίδια αναφέρει: "Γνωρίζω και καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει να συνδεθεί με το κορίτσι που τραγουδάει το 'Just Dance' ή το 'Bad Romance' αλλά είμαι πιο σκοτεινός τύπος. Αυτό θέλω να βγει και στη μουσική μου. Σκέφτομαι διαφορετικά, δεν είμαι τόσο χρωματιστή όπως πολλοί νομίζουν από τη μέχρι τώρα πορεία μου. Στο 'Joanne' είμαι τόσο φυσική στον τρόπο προσέγγισης των τραγουδιών, που αυτές οι ατέλειες του album, το κάνουν να ακούγεται τόσο τέλειο."

Οι συνεργασίες είναι εκπληκτικές στο 'Joanne' αφού συμμετέχουν η Florence Welch, o Beck, o Father John Misty, o Josh Homme (των Queen Of The Stone Age) κ.α. 
Το "Million Reasons" είναι το δεύτερο single του album, μία country μπαλάντα, βασισμένη στο πιάνο και την κιθάρα, με στίχους που μιλούν για αγάπες που δε διαρκούν. 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker