kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Benny Blanco: Ήταν ο τελευταίος που κατάλαβε πως είχε ερωτευτεί τη Selena Gomez

Cute!
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Πολλές είναι οι φορές σε αυτή τη ζωή που δε βλέπουμε πράγματα και ανθρώπους που είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας και το ίδιο συνέβη στον Benny Blanco, ο οποίος δήλωσε πως ήταν ο τελευταίος που συνειδητοποίησε πως ήταν ερωτευμένος με τη Selena Gomez.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και φαίνεται πραγματικά να έχουν βγει μία ησυχία και αποφυγή drama ο ένας στον άλλον, κάτι που απολαμβάνουμε να βλέπουμε παρά τα όποια αρνητικά σχόλια αφήνουν με χολή ορισμένοι στο διαδίκτυο.

Ο γνωστός παραγωγός μίλησε περισσότερο για το romance με την αγαπημένη star, δηλώνοντας πως είχε τη δική του "Clueless" στιγμή.

"Ήμουν ο τελευταίος που το κατάλαβε. Είναι τρελό πώς ο σύντροφός σου μπορεί να κάθεται εκεί όλο αυτό τον καιρό, ακριβώς μπροστά στα μάτια σου, και να μην το έχεις παρατηρήσει, και μετά έχεις αυτή την Clueless στιγμή που σκέφτεσαι 'κάτσε, περίμενε, είμαι ερωτευμένος'", δήλωσε ο Benny.

Isn't that the sweetest;

Ο Benny συνειδητοποίησε πως υπήρχε κάτι παραπάνω με την Selena κατά τη διάρκεια μίας ηχογράφησης, ενώ οι δυο τους πριν λίγο καιρό συνεργάστηκαν και στο πρόσφατο  single της Gomez, "Love On".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker