kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Justin Bieber: "Όμορφος όταν κλαίει" δήλωσε η Hailey σε νέα ανάρτηση

Οι φωτογραφίες που έχουν προκαλέσει ανησυχία στους fans
Text Size:
  • A
  • A
  • A

h.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι μία εσωτερική γλώσσα συνεννόησης και επικοινωνίας και όχι η έλλειψη ενσυναίσθησης που οδήγησε τη Hailey Bieber να σχολιάσει με τον τρόπο που σχολίασε, κάτω από ανάρτηση του Justin Bieber που τον έδειχνε να κλαίει.

Τη στιγμή που οι fans του άρχισαν να ανησυχούν με αυτή την εικόνα του αγαπημένου τους star, η Hailey έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες "A pretty crier", δηλώνοντας πόσο όμορφος είναι ο Biebs όταν κλαίει.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από τον διάσημο star ήταν και άλλες που τον έδειχναν on stage, μία εικόνα που μας είχε λείψει από τον Bieber τόσους μήνες που είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω προβλημάτων υγείας, όταν και διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay Hunt το 2022, κάτι που είχε μετουσιωθεί σε ολική παράλυση στη μία πλευρά του προσώπου του.

Let's hope for the best και πως αυτές οι στιγμές που μοιράστηκε ο Biebs έχουν ξεπεραστεί, με τη Hailey να τον στηρίζει, όπως ακριβώς κάνει όλα αυτά τα χρόνια που οι δυο τους προσπαθούν για τον γάμο τους.

We love the Biebers!

Δες την ανάρτηση!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker