kiss-logo
Now playingYEAH USHER feat. LIL JON & LUDACRIS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Lady Gaga: Ανακοίνωσε το concert film του Chromatica Ball

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από IG / Lady Gaga
By
KISS 929

Η Lady Gaga προετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή και κομμάτι αυτού του παζλ είναι η κυκλοφορία ενός καινούργιου concert film, αυτή τη φορά από την περιοδεία "Chromatica Ball".

Πριν λίγες ώρες η Lady Gaga ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "Gaga: Chromatica Ball" σε σκηνοθεσία της ίδιας, που αναμένεται να είναι διαθέσιμη για streaming στην αντίστοιχη πλατφόρμα του HBO, καθώς το project έρχεται αποκλειστικά στο Max στις 25 Μαΐου.

Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά την πολυχρωμία, τις θεατρικές χορογραφίες και τα καθηλωτικά live φωνητικά της Lady Gaga από την Chromatica περιοδεία της που είχε πραγματοποιηθεί πριν δύο χρόνια. Η αγαπημένη star έχει αναλάβει σκηνοθεσία και παραγωγή, ενώ πέρα από τα τραγούδια του "Chromatica", συμπεριλαμβάνονται στο αποτέλεσμα και παλαιότερες επιτυχίες, όπως τα "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face" και "Shallow".

Σύμφωνα δε με την επίσημη ανακοίνωση τύπου, η συναυλιακή ταινία γυρίστηκε στο θρυλικό Dodger Stadium του Los Angeles, κατά τη διάρκεια των εκεί τελευταίων shows της Gaga.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο η αρχή της Lady Gaga για το 2024...

Δες το τρέιλερ:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker