kiss-logo
Now playingUNHOLY SAM SMITH feat. KIM PETRAS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Έξαλλοι οι fans με μωρό σε συναυλία της Taylor Swift στο Παρίσι

Η φωτογραφία που έγινε viral
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Taylor Swift επέστρεψε για τα καλά στην παγκόσμια περιοδεία της, The Eras Tour, ολοκληρώνοντας με τεράστια επιτυχία τέσσερα συνολικά shows στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, κερδίζοντας το παριζιάνικο κοινό περισσότερο και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν εκεί το καλοκαίρι του 2024.

Ένα... περίεργο όμως, από αυτή τη σειρά συναυλιών έγινε viral, όταν φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας ένα βρέφος να έχει τοποθετηθεί στο πάτωμα του σταδίου της La Défense Arena, όπου εμφανιζόταν η Taylor.

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται ένας αγνώστων στοιχείων άνδρας να στέκεται πάνω από το μωρό, το οποίο έχει τοποθετηθεί στο πάτωμα, οριακά απροστάτευτο σε συνθήκες που οποιοσδήποτε θα μπορούσε πανεύκολα να το πατήσει κατά λάθος, όμως δεν είναι εμφανές εάν αυτός ο άνδρας είναι ο πατέρας ή ο κηδεμόνας του.

Με αφορμή αυτή την εικόνα, οι fans της Taylor εξέφρασαν το σοκ τους, θεωρώντας πως δε θα έπρεπε καν να έχει φτάσει το μωρό εκεί, ενώ φαίνεται πως στο επίσημο site της La Défense Arena υπάρχει η προτροπή να μην εισέρχονται στον χώρο μωρά και βρέφη κάτω των 4 ετών.

Φωτογραφία: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker