kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Εμφανίστηκε με πιπιλιά στον λαιμό κατά τη διάρκεια συναυλίας

Living her best life
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Η Taylor Swift σίγουρα ζει την καλύτερη ζωή της τους τελευταίους μήνες και αυτό βγαίνει προς τα έξω, ειδικά όσον αφορά στη σχέση της με τον παίκτη του NFL, Travis Kelce, καθώς οι fans παρατήρησαν πως βγήκε on stage με πιπιλιά στον λαιμό.

Προφανώς και δεν είμαστε οι άνθρωποι που θα κάνουν slut shaming σε μία γυναίκα για αυτό, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο απελευθερωμένη την Taylor όσον αφορά στην ερωτική της ζωή, καθώς δεν κρύβεται ούτε στο ελάχιστο και αυτό μας αρέσει πολύ!

Η αγαπημένη star βρίσκεται στην Ευρώπη για τις ανάγκες της Eras Tour και σε ένα από τα sold out shows που έδωσε στη Στοκχόλμη, φάνηκε να έχει μία πιπιλιά στον λαιμό, λίγες ημέρες, αφότου απόλαυσε - αν μη τι άλλο - σύντομη εξόρμηση στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας μαζί με τον σύντροφό της.

Οι fans που παρατήρησαν και σχολίασαν το... σημάδι του Travis, αντιμετώπισαν με χιούμορ και ανάλαφρη διάθεση αυτή την πλευρά της Tay και εμείς δε μπορούμε παρά να χαρούμε που τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν τόσο καλά σε ένα από τα πλέον πολύ-συζητημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz.

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker