kiss-logo
Now playingYOU WILL NEVER KNOW (DJ DINO & CHRIS IDH RADIO EDIT) IMANY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Katy Perry: Το φόρεμά της με 168 συμμετέχοντες στο "American Idol"

Το συναισθηματικό φινάλε της τελευταίας σεζόν για την Katy
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Αν μη τι άλλο, ήταν άκρως συναισθηματικό και συγκινητικό το αποχαιρετιστήριο show της Katy Perry για το "American Idol", καθώς με το φινάλε της φετινής σεζόν, η διάσημη star αποχαιρέτησε οριστικά το θρυλικό τηλεοπτικό project, στο οποίο λειτούργησε ως κριτής για 7 συνολικά σεζόν.

Η Katy θέλησε να αποχαιρετήσει το "American Idol" με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, φορώντας ένα custom-made φόρεμα με τα πρόσωπα 168 συμμετεχόντων από όλες αυτές τις σεζόν, στις οποίες η ίδια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.

Το ρούχο είχε την υπογραφή της Heather Picchiottino με έναν ασημί κορσέ, έναν μαύρο φιόγκο με παγιέτες και την εντυπωσιακή "φούστα" με τα πρόσωπα των συμμετεχόντων του "American Idol".

"Σκέφτηκα πως ένας καλός τρόπος να τιμήσω τον χρόνο μου εδώ θα ήταν να τοποθετήσω τους κορυφαίους 24 της κάθε σεζόν στη φούστα μου, σαν να είναι όλοι εδώ. Ήταν μία διασκεδαστική έκπληξη, γιατί ενώ ανέβαινα ψηλά, μπορούσες να δεις κι άλλους, κι άλλους συμμετέχοντες", δήλωσε η Perry στο Entertainment Tonight μετά το show.

Το έτερο look της βραδιάς, είχε έναν ιδιαίτερο κορσέ με επτά συνολικά τριαντάφυλλα, ένα για κάθε σεζόν της Katy στο "American Idol".

Cheers to the future!

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker