kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga: Καθηλωτική στην παγκόσμια πρεμιέρα της "Gaga Chromatica Ball" ταινίας

Το look που φτιάχτηκε από... αυτοκίνητα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από IG / Lady Gaga
By
KISS 929

Πραγματοποιήθηκε και επισήμως η παγκόσμια πρεμιέρα της "Gaga Chromatica Ball" ταινίας της Lady Gaga, η οποία επισήμως θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Max του HBO από αύριο, Σάββατο 25 Μαΐου.

Η πρεμιέρα σημειώθηκε στα Nya Studios του Los Angeles και η Lady Gaga, πιστή στο aesthetic του "Chromatica" album, εμφανίστηκε με ένα total white look, που είχε δημιουργηθεί από κομμάτια και μέρη αυτοκινήτων, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με κατάξανθα φρύδια και μία κατάμαυρη περούκα.

Αντίστοιχα για το Q&A κομμάτι της πρεμιέρας, η Gaga προτίμησε ένα διαφορετικό look με δαντέλα, ενώ όταν ρωτήθηκε να αποκαλύψει κάτι που κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα για την περιοδεία της "Chromatica Ball", η ίδια δήλωσε πως έκανε πέντε shows, ενώ είχε covid.

"Το μοιράστηκα με όλους στην ομάδα μου. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου. Όλοι έβαζαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο κάθε μέρα, για να έρθουν στο show", σχολίασε η Gaga, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως με την πρεμιέρα της ταινίας, ολοκληρώνεται αυτό το era στη μουσική της καριέρα και απο'δω και στο εξής θα είναι διαφορετική η αίσθηση, ενώ προφανώς έχει προετοιμάσει ήδη νέα μουσική και είναι έτοιμη να σηκώσει το τηλέφωνο οποτεδήποτε η Beyoncé ζητήσει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους από εκεί που την άφησαν, a.k.a. από το single "Telephone".

Φωτογραφίες: Just Jared

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker