kiss-logo
Now playingFAIRYTALE GONE BAD SUNRISE AVENUE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Celine Dion: Ανατριχιάζει στο trailer του "I Am: Celine Dion"

"Εάν δε μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Ανατριχιαστική είναι η πρώτη εικόνα για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Celine Dion με τίτλο "I Am: Celine Dion" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα, αποτυπώνοντας στο γυαλί τη μεγάλη μάχη της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Όλοι είχαμε συγκλονιστεί το 2022 όταν η Celine είχε αποκαλύψει πως η τεράστια και βαρυσήμαντη καριέρα της θα έπρεπε να μπει "στον πάγο", καθώς η ίδια έδινε μία άνιση μάχη με μια αυτοάνοση νόσο κατά την οποία τα κύτταρα του ανοσοποιητικού επιτίθενται στα υπεύθυνα για τη μυική κίνηση κύτταρα του κεντρικού νευρικού συστήματος (σύμφωνα με το ygeiamou.gr).

Σε αυτό το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουμε σε λίγες ημέρες, η Celine μιλά για τη δύναμη και τη σημασία της φωνής της.

"Η φωνή μου είναι ο μαέστρος στη ζωή μου. Όταν η φωνή σου φέρνει τόση ευτυχία, είσαι η καλύτερη εκδοχή σου... Χρειάζομαι το όργανό μου", ακούγεται στο τρέιλερ η διάσημη star, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως τώρα είναι έτοιμη να μιλήσει για την εμπειρία της.

Όσον αφορά δε, στην ακύρωση που αναγκάστηκε να δώσει στις προγραμματισμένες συναυλίες της παγκοσμίως;

"Δεν είναι δύσκολο να δώσεις μία συναυλία, ξέρεις. Το δύσκολο είναι να ακυρώσεις ένα show. Όμως οφείλω να παραδεχτώ, πως είναι μία μάχη", σχολιάζει για το πόσο προσπαθεί καθημερινά να καλυτερεύσει την κατάσταση στο σώμα της. "Μου λείπει τόσο πολύ, οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι μου λείπουν. Εάν δε μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Εάν δε μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ", αναφέρει η Celine για το πείσμα της να βρεθεί ξανά on stage και να έχει αυτή την πολύτιμη και απολαυστική σύνδεση με τους fans της.

Το "I Am: Celine Dion" κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 25 Ιουνίου.

 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker