kiss-logo
Now playingDANCE MONKEY TONES AND I
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Το Netflix απαγόρευσε ερωτήσεις για τον Ben Affleck

Καλά πάει αυτό
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είδε κι απόειδε η Jennifer Lopez στις πρεμιέρες για την ταινία της "Atlas", καθώς γινόταν συζήτηση και διατυπώνονταν ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και το φημολογούμενο διαζύγιο με τον Ben Affleck και το Netflix αποφάσισε να μπει στη μέση, για να την προστατεύσει.

Για να ξέρεις το ακριβές πλαίσιο που έφερε αυτή την εξέλιξη, στην πρεμιέρα της Netflix ταινίας στο Μεξικό, δημοσιογράφος τόλμησε να πάει τη συζήτηση προς όλες αυτές τις φήμες για το διαζύγιο της Jenny, με αποτέλεσμα και εκείνη να του δώσει μία αποστομωτική απάντηση, χωρίς να διευκρινίσει τίποτα παραπάνω, και η γνωστή πλατφόρμα να τρέξει να σβήσει φωτιές.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα τις νεότερες πληροφορίες, το Netflix απαγορεύει στους δημοσιογράφους να διατυπώσουν οποιαδήπτοε ερώτηση για την προσωπική ζωή της Jenny, εν μέσω όλου αυτού του χάους που επικρατεί για τον γάμο της.

Βέβαια, για να είμαστε απολύτως ακριβείς, οι περισσότεροι γνώριζαν ήδη να μη ρωτήσουν για αυτό το θέμα, αλλά πάντα υπάρχει και η εξαίρεση που ενόχλησε τόσο την Jennifer, ώστε το Netflix μπήκε ασπίδα μπροστά της (όπως θα έπρεπε να κάνει).

Τέλος καλό, όλα καλά;

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker