kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Millie Bobby Brown: Παντρεύτηκαν με τον Jake Bongiovi σε μυστική τελετή

Το νεαρό ζευγάρι ξεκίνησε το επόμενο κεφάλαιο της κοινής του ζωής
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί πολλοί να είχαν αμφισβητήσει το νεαρό αυτό ζευγάρι λόγω της ηλικίας του, όμως Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο κεφάλαιο της κοινής τους ζωής και έτσι, παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα κατά τη διάρκεια του ΣΚ που μας πέρασε.

Η 20χρονη πρωταγωνίστρια του "Stranger Things" και ο 22χρονος γιος του Jon Bon Jovi είναι μαζί από το 2021 και παντρεύτηκαν στην Αμερική, με τους γονείς τους προφανώς να είναι παρόντες στη μυστική γαμήλια τελετή, ενώ ανεπίσημα ο αρραβώνας τους είχε επιβεβαιωθεί τον περασμένο Απρίλιο με μία ανάρτηση της Millie, όπου είχε χρησιμοποιήσει στίχους της Taylor Swift ως λεζάντα: "I’ve loved you for three summers now, honey, I want ’em all".

FYI, ο μπαμπάς του Jake ήταν υπέρ αυτού του γάμου από την πρώτη στιγμή, έχοντας ως βάση και τη δική του προσωπική εμπειρία με τη σύζυγό του Dorothea, που ήταν το αμόρε του από το σχολείο.

"Δε ξέρω εάν η ηλικία μετράει. Ξέρεις, εάν βρεις τον σωστό σύντροφο και μεγαλώνετε μαζί - νομίζω πως αυτή θα μπορούσε να είναι η συμβουλή μου στην πραγματικότητα, το να μεγαλώνετε μαζί είναι σοφό. Οπότε πιστεύω πως όλα μου τα παιδιά έχουν βρει τους ανθρώπους που θεωρούν ότι θα μεγαλώσουν μαζί τους και μας αρέσουν όλοι".

CONGRATS TO THE HAPPY COUPLE!

Update: Ο... πεθερούλης Jon Bon Jovi επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον γάμο, δηλώνοντας πως η Millie ήταν πανέμορφη και ο Jake είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Φωτογραφία: Billboard

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker