kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL LIAR BEYONCE & SHAKIRA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Britney Spears: Της έκλεψαν όλα τα κοσμήματα

Τι αποκάλυψε η star στα social media
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Η Britney Spears έχει πάντα μία καινούργια ιστορία να μοιραστεί με τους φανατικούς της θαυμαστές που την ακολουθούν στα social media και αυτή τη φορά, αποκάλυψε πως της έκλεψαν όλα τα κοσμήματα και από τότε, φοβάται να αγοράσει καινούργια που να έχουν τόσο υψηλό κόστος.

Σε ένα νέο βίντεο η Britney ακούγεται να λέει "πραγματικά, μου έκλεψαν όλα τα κοσμήματα", ενώ ανοίγει τις θήκες της, προκειμένου να αποδείξει πως αυτό είναι αλήθεια, καθώς εκεί βρίσκονται ελάχιστα κοσμήματα, με την ίδια να εξηγεί περισσότερο την κατάσταση.

"Μπορείτε να δείτε πως όλα τα αληθινά μου κοσμήματα εκπλάπησαν, είναι δύσκολο να αγοράσω καινούργια, γιατί φοβάμαι ότι θα χαθούν και αυτά. Οπότε αγοράζω φτηνά και ψεύτικα, όμως είναι δύσκολο, επειδή μερικά κομμάτια είχαν αρχικά σχεδιαστεί για μένα, μαζί με τον παιδικό μου σταυρό που φορούσα από τότε που ήμουν 4 ετών, χάθηκε κι αυτός και είναι τόσο λεπτός", αποκάλυψε η Brit.

Poor girl, η αλήθεια είναι πως η γνωστή star έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τεελυταίες εβδομάδες, καθώς πρόσφατα είχε και ένα ατύχημα, όταν έσπασε το πόδι της, ενώ ακόμα αναρρώνει από έντονο κρυολόγημα.

Feel better soon, Brit!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker