kiss-logo
Now playingUNHOLY SAM SMITH feat. KIM PETRAS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Beyoncé: Η μητέρα της αποκάλυψε το bullying που δεχόταν ως παιδί

Sad to hear...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από InStyle
By
KISS 929

Πάντα είναι δυσάρεστο να ακούμε για την οποιαδήποτε περίπτωση bullying και αυτή τη φορά έρχεται από τη διεθνή showbiz, καθώς η μητέρα της Beyoncé μίλησε για τον εκφοβισμό που δεχόταν η κόρη της σε μικρότερη ηλικία.

Σε ένα video interview που παραχώρησε στη Vogue, η Tina Knowles μίλησε για το πώς μεγάλωσε τις κόρες της να αγκαλιάζουν τη μοναδικότητά τους και να μην επιτρέπουν σε κανέναν και τίποτα να καταστρέψει την ψυχή τους με αρνητικά σχόλια ή κακεντρεχή κριτική.

"Η Beyoncé ήταν πολύ ντροπαλή, είχε δεχτεί και λίγο bullying. Την ημέρα που όρθωσε το ανάστημά της, δεν το έκανε για τον εαυτό της, το έκανε για κάποιον άλλον, δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για εκείνη", ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας περιγράφοντας την παιδική ηλικία της διάσημης star.

Στην αντίπερα όχθη μάλιστα, η Solange ήταν ανέκαθεν η ακτιβίστρια της οικογένειας, ενώ η φίλη της Bey από τις Destiny's Child, η Kelly Rowland, ήταν πάντα εκείνη που προσπαθούσε να προστατέψει τους πάντες, λειτουργώντας ως ειρηνοποιός. Εξάλλου, όλες ήταν σαν να μεγάλωσαν μαζί σε τόσο νεαρή ηλικία που μπήκαν στον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Δες το βίντεο!

They won't break their souls!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker