kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Ζητά άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

"Το να καις παιδιά δε μπορεί ποτέ να είναι δικαιολογημένο"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Dua Lipa.

Η αγαπημένη star είναι πλήρως πολιτικοποιημένη λόγω και του προσωπικού/οικογενειακού της background, μιλώντας αρκετές φορές για καταστάσεις που χρήζουν αλλαγής και όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στη Γάζα δε μπορεί παρά να εξοργίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για ακόμα μία φορά, η Dua ζήτησε άμεση κατάπαυση πυρός, δίνοντας ένα γραφικό στα στόρι της με το hashtag #AllEyesOnRafah.

 

"Το να καίγονται παιδιά δε μπορεί ποτέ να είναι δικαιολογημένο. Όλος ο κόσμος κινητοποιείται, για να σταματήσει τη γενοκτονία από το Ισραήλ. Παρακαλώ, δείξτε τη στήριξή σας στη Γάζα", ήταν το μήνυμα της Dua!

Αυτή είναι ακόμα μία προσπάθεια της γνωστής star να σταθεί στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, ενώ ήταν μία από τους καλλιτέχνες που υπέγραψαν την ανοιχτή επιστολή Artists for Ceasefire, παρακαλώντας τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Joe Biden, να ζητήσει κατάπαυση του πυρός.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker