kiss-logo
Now playingTHE DOOR TEDDY SWIMS
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Σε κίνδυνο deal 90 εκατ. μετά τις πρόσφατες επαγγελματικές αποτυχίες

Προσπαθεί να πουλήσει, αλλά δεν...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

x.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Πολύ θα θέλαμε να βρισκόμασταν στην ευχάριστη θέση να πούμε πως η Jennifer Lopez πάει από τη μία επιτυχία στην άλλη, όμως στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, αφού η Jennifer παλεύει να... πουλήσει.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολή, όμως είναι η πραγματικότητα τους τελευταίους μήνες, καθώς τα πρόσφατα επαγγελματικά βήματα της Jennifer μέσα στη χρονιά, δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία, τουναντίον είχαν "πατώσει" και προκαλέσει ποικίλες αρνητικες αντιδράσεις στον κόσμο.

Το τελευταίο album της Jennifer "This Is Me... Now" είχε μία χλιαρή εμφάνιση στα charts, ενώ η ταινία και το ντοκιμαντέρ που το συνόδευσαν περισσότερο λάβωσαν το δημόσιο προφίλ της Jenny παρά τη βοήθησαν να έρθει πιο κοντά στους fans. Συν τοις άλλοις, η περιοδεία της με το ζόρι σημειώνει πωλήσεις, κάτι που την είχε "αναγκάσει" να ακυρώσει ορισμένες ημερομηνίες, ενώ η εταιρεία της δε μπορεί παρά να νιώθει άγχος με αυτή την κατάσταση.

Με αυτή τη δύσκολη περίοδο και με τις φήμες για διαζύγιο από τον Ben Affleck να οργιάζουν, το deal που αναμενόταν να κλείσει η Jenny για ένα Las Vegas residency όλο και απομακρύνεται, καθώς η MGM το... ξανά-σκέφτεται, με τον φόβο πως κανείς δε θα πληρώσει να δει την Jennifer Lopez...

Oops...!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker