kiss-logo
Now playingFAME MODELS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Τελικά ναι, Jennifer Lopez & Ben Affleck έχουν "πάρει αποστάσεις"

Τα πράγματα είναι δύσκολα για το διάσημο ζευγάρι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Τα πράγματα όντως φαίνεται να μην πηγαίνουν καλά για τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, κάτι που τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει αυτή τη σειρά ατελείωτων τίτλων περί διαζυγίου, ενώ τώρα επιβεβαιώνεται πως οι δυο τους έχουν βάλει απόσταση ανάμεσά τους.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο OK! Magazine, "παίρνουν χώρο, για να καταλάβουν εάν αυτή η σχέση είναι σωστή για τους δυο τους ή όχι, η Jennifer άρχισε να αυξάνει τις επαγγελματικές της δεσμεύσεις και προετοιμάζεται για την περιοδεία της, είναι πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά και παραφορτώνει τον εαυτό της", όπως δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Μάλιστα, για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο Ben φαίνεται να μη συμφωνεί με το lifestyle που ακολουθεί η Jen και για αυτό αισθάνεται "εξαντλημένος" από τον γάμο τους, ενώ μάλλον η φάση "μήνας του μέλιτος" τελείωσε κάπως άγαρμπα για τους δυο τους και πλέον βρίσκονται σε δύο τελείως διαφορετικές σελίδες της ζωής τους.

Άβολο και αμήχανο, ειδικά εάν σκεφτεί κανείς πως για αυτή την αγάπη η Jennifer τους προηγούμενους μήνες έφτιαξε ένα album, μία ταινία ΚΑΙ ένα ντοκιμαντέρ.

Φωτογραφία: OK! Magazine

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker