kiss-logo
Now playingESPRESSO SABRINA CARPENTER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Selena Gomez: Ήταν έτοιμη να γίνει single μαμά με υιοθεσία πριν τον Benny Blanco

Plot twist
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Ένα plot twist στα πλάνα της Selena Gomez ήταν ο ερχομός του Benny Blanco στη ζωή της, καθώς πριν οι δυο τους προχωρήσουν σε ένα πιο ερωτικό επίπεδο, η ίδια σκόπευε να γίνει single μαμά μέσω υιοθεσίας.

Η μητρότητα είναι σίγουρα κάτι που βλέπει στο μέλλον της η Selana, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε σε ένα καινούργιο TIME100 cover story που αποκαλύφθηκε χθες, καθώς στη συνέντευξή της δήλωσε πως είχε σχέδια μέσα στα επόμενα χρόνια να αποκτήσει παιδί μέσω υιοθεσίας, έχοντας συνηθίσει να είναι μόνη της χωρίς dating τα τελευταία πέντε χρόνια.

"Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να είναι μόνοι τους και πιθανόν να ταλαιπωρούσα τον εαυτό μου μέσα στο κεφάλι μου για δύο χρόνια όταν ήμουν μόνη μου. Μετά απλά το αποδέχτηκα τρόπον τινά. Ύστερα βρήκα το πλάνο μου, που ήταν ότι θα υιοθετούσα ένα παιδί στα 35 μου εάν δεν είχα γνωρίσει μέχρι τότε κάποιον", αποκάλυψε η Selena.

Προφανώς αυτό ήταν το σχέδιο πριν προχωρήσει με τον Benny Blanco από το φιλικό στο ερωτικό επίπεδο, καθώς και ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως αυτός ακριβώς είναι ο επόμενος στόχος στη σχέση του με την αγαπημένη star, να αποκτήσουν μαζί παιδιά και να δημιουργήσουν μία οικογένεια.

So cute!

Φωτογραφία: Billboard

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker