kiss-logo
Now playingBYE BYE BYE NSYNC
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το αμήχανο φιλί τους μπροστά στους παπαράτσι

Προσπαθούν, αλλά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

jj.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να προσπαθούν, για να σώσουν τον γάμο τους, όμως οι στιγμές τρυφερότητας που μοιράζονται η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μπροστά στους παπαράτσι είναι τουλάχιστον... αμήχανες!

Αυτό συνέβη όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε αγώνα μπάσκετ που είχε στο πρόγραμμά του ο γιος του Ben, με αποτέλεσμα να θέλουν να δείξουν τρυφερότητα με ένα φιλί, όμως το αποτέλεσμα να φαίνεται τουλάχιστον cringe.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια του ΣΚ, η Jenny αποκάλυψε πως ακυρώνει την περιοδεία της, προκειμένου να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της και ότι πραγματικά δε θα προχωρούσε σε μία τέτοια κίνηση εάν δεν ήταν απολύτως απαραίτητο, όμως όλοι ξέρουμε πως ο πραγματικός λόγος είναι απλά επειδή δεν πουλούσε εισιτήρια και η κατάσταση δε σωζόταν.

Πάντως, το Τζενάκι δήλωσε απογοητευμένο και στενοχωρημένο και η αλήθεια είναι πως δείχνουμε κατανόηση σε αυτό, όμως ελπίζουμε πως θα μπορέσει με κάποιον τρόπο να βγει από αυτό το λαγούμι αρνητικής δημοσιότητας που έχει πέσει σχεδόν τον τελευταίο χρόνο, μιας που όλα μοιάζουν να καταρρέουν αυτή τη στιγμή.

Be strong, Jen!

Φωτογραφίες: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker