kiss-logo
Now playingSOMEBODY THAT I USED TO KNOW GOTYE FEAT. KIMBRA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Έξαλλη η Adele με ομοφοβικό σχόλιο στο show της

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ad.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Φαντάσου να έχεις φτάσει την Adele σε αυτό το σημείο, που να φωνάζει από σκηνής για ένα σχόλιο που πέταξες κατά τη διάρκεια του show της.

Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ η κατάσταση, όμως αυτό ακριβώς συνέβη σε ζωντανό show της Adele στο Las Vegas rersidency που διατηρεί εδώ και μήνες, καθώς κάποιος από το κοινό φώναξε "Pride sucks"!

Στο πλαίσιο που ο Ιούνιος είναι pride month και στο πλαίσιο που η Adele δε σηκώνει τέτοια ομοφοβικά σχόλια, η Βρετανίδα star αντέδρασε και μάλιστα, δε δίστασε να κράξει από σκηνής.

"Ήρθες στο γα**μένο show μου, για να φωνάξεις 'pride sucks'; Είσαι γα**μένα ηλίθιος; Μην είσαι τόσο γα**μέμα ενοχλητικός. Εάν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, σκάσε, οκ;", δήλωσε από σκηνής η Adele, με fan να απαθανατίζει τη στιγμή σε βίντεο που αυτή τη στιγμή κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πέρα από τον καθαρά ανθρώπινο παράγοντα και το εξαιρετικά άστοχο timing, η Adele έχει υποστηρίξει την LGBTQ+ πολλάκις στο παρελθόν, αφού για παράδειγμα πέρυσι τέτοια εποχή στο residency, είχε εμφανιστεί στη σκηνή με την pride σημαία.

Loving this queen! Δες το βίντεο!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker