kiss-logo
Now playingBAD ROMANCE LADY GAGA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Coldplay: Η περιοδεία τους είναι η πιο eco-friendly που έχει υπάρξει ποτέ

Μείωσαν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 59% τα τελευταία δύο χρόνια
Text Size:
  • A
  • A
  • A

cc.jpg

φωτογραφία από Wikipedia
By
KISS 929

Έναν μεγάλο στόχο είχαν θέσει οι Coldplay ξεκινώντας τη 'Music of the Spheres' παγκόσμια περιοδεία τους και φαίνεται πως τον πέτυχαν, καθώς έχουν πλέον την πιο eco-friendly περιοδεία που έχει υπάρξει ποτέ, μειώνοντας το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα τα τελευταία δύο χρόνια κατά 59%.

Η αγαπημένη μπάντα από τη Βρετανία, που το σαββατοκύριακο θα απολαύσουμε ζωντανά στην Αθήνα, το απόγευμα της Δευτέρας έδωσε την επίσημη ανακοίνωση με τα στοιχεία, τις μετρήσεις και την επιβεβαίωση του MIT, ευχαριστώντας από καρδιάς τους απανταχού fans που συνέβαλαν και εκείνοι στο αποτέλεσμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

"Όταν πρωτοξεκινήσαμε τη 'Music Of The Spheres Tour' το 2021, δεσμευτήκαμε να μειώσουμε τις άμεσες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (από την παραγωγή του show, τα μεταφορικά, τις μετακινήσεις του συγκροτήματος και της ομάδας), τουλάχιστον κατά 50%. Είμαστε στην ευτυχή θέση να δηλώσουμε πως οι άμεσες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα δύο πρώτα χρόνια αυτής της περιοδείας είναι 59% χαμηλότερες από την προηγούμενη περιοδεία μας (2016--17), συγκρίνοντας show με το show. Αυτά τα δεδομένα έχουν επιβεβαιωθεί από το MIT Environmental Solutions Initiative", ανέφεραν οι Coldplay στην ανακοίνωσή τους μέσω social media.

"Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην απίστευτη οικογένεια της περιοδείας μας και σε όλους τους εξαιρετικούς ανθρώπους που έκαναν αυτό το αποτέλεσμα εφικτό. Περισσότερο από όλους, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθέναν ξεχωριστά από εσάς που φορτίσατε τις μπαταρίες της συναυλίας κάνοντας ποδήλατο ή στις πίστες χορού κινητικής ενέργειας. Σε όποιον ήρθε με τα πόδια, με το ποδήλατο, στο αυτοκίνητο κάποιου άλλου ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε όποιον ήρθε με τα επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού ή επέστρεψε τα LED βραχιολάκια για ανακύκλωση, και σε όποιον αγόρασε ένα εισιτήριο, κάτι που σημαίνει πως έχετε ήδη φυτέψει ένα από τα μέχρι στιγμής 7 εκατομμύρια δέντρα".

Πώς μπορείς να μην αγαπήσεις αυτό το συγκρότημα;

Δες την ανακοίνωσή τους!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker