kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Miley Cyrus: Το -απολύτως δικαιολογημένο- παράπονό της από τη μουσική βιομηχανία

Οι νέες δηλώσεις
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Το απολύτως δικαιολογημένο της παράπονο από τη βιομηχανία της μουσικής εξέφρασε η Miley Cyrus στη νέα συνέντευξη που έδωσε στο W Magazine και κανείς δε μπορεί να της πει ότι έχει άδικο.

Όλοι θυμόμαστε ότι μόλις πριν μερικούς μήνες η Miley κατέκτησε το πρώτο της Grammy για τη massive επιτυχία του "Flowers", όμως γιατί χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια, για να μπορέσει ο χώρος της παγκόσμιας μουσικής να αναγνωρίσει το ταλέντο και την επιτυχία της Miley;

"Κανένα κράξιμο, όμως το κάνω αυτό εδώ και 20 χρόνια και αυτή είναι η πρώτη φορά στην ουσία που με έχουν πάρει στα σοβαρά τα Grammy", δήλωσε χαρακτηριστικά η Miley. "Μου ήταν δύσκολο να ανακαλύψω τα μέτρα και τα σταθμά που υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση, επειδή εάν μιλάμε για στατιστικά και αριθμούς, τότε που βρισκόμουν τόσο καιρό; Και εάν να μιλήσουμε για αποτύπωμα στην κουλτούρα, τότε που ήμουν; Δεν είναι αλαζονεία. Είμαι απλά περήφανη για τον εαυτό μου", ανέφερε η Miley και εάν θέλουμε να είμαστε σωστοί, έχει απόλυτο δίκιο.

Η Miley έχει αποδείξει ξανά και ξανά το απίστευτο ταλέντο της και το τι έχει να προσφέρει στη μουσική, όμως ήταν η δημόσια persona της που δεν επέτρεπε στον συντηρητισμό των Grammy να τη φέρει σε πρώτο πλάνο. Γιατί ποιος μπορεί να προσπεράσει τη μουσική αρτιότητα του "Wrecking Ball" ή του "Midnight Sky".

WE LOVE YOU, MILEY!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker