kiss-logo
Now playingUNHOLY SAM SMITH feat. KIM PETRAS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga: Ξανά φήμες για εγκυμοσύνη μετά από νέες φωτογραφίες

Γιατί φούντωσαν ξανά τα ρεπορτάζ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί πριν από μόλις μερικές ημέρες να την είδαμε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας της "Gaga Chromatica Ball", όμως ήταν η εμφάνιση στον γάμο της αδερφής της που φούντωσε ξανά τις φήμες για εγκυμοσύνη της Lady Gaga.

Η αγαπημένη star βρέθηκε στο πλευρό της αδερφής της Natali Germanotta κατά τη διάρκεια του ΣΚ που μας πέρασε, έχοντας δίπλα της και τον σύντροφό της, Michael Polanky και εκεί, στο δείπνο πριν τη μεγάλη μέρα του γάμου της αδερφής της, η Gaga επέλεξε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα που άφησε να φανεί η υποψία μίας υποτιθέμενης κοιλιάς εγκυμοσύνης.

Από τη μία, θα χαιρόμασταν πολύ εάν η ίδια ένιωθε έτοιμη να προχωρήσει σε αυτό το βήμα, από την άλλη όμως, έχουμε βαρεθεί να ακούμε τις ίδιες φήμες για αμέτρητες star, αφού μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ρεπορτάζ είχαν αναφέρει ακριβώς το ίδιο για την Taylor Swift.

Όπως και να'χει, το σημαντικότερο όλων είναι πως το ζευγάρι πέρασε όμορφα και η Gaga βρισκόταν σε καλή διάθεση, ευτυχισμένη με την ευτυχία της αδερφής της, ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει σχολιάσει επίσημα κάτι επί του θέματος.

Φωτογραφίες: The US Sun

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker