kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Selena Gomez: "Οι γυναίκες είναι μοχθηρές"

Η Selena μίλησε για τις φιλίες της ζωής της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

sg.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Δεν είμαστε σίγουροι τι αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσουν οι καινούργιες δηλώσεις της Selena Gomez, όμως η αγαπημένη star μίλησε για τις φιλίες της ζωής της και για τους ανθρώπους στους οποίους αποφασίζει να επενδύσει σε αυτό το επίπεδο.

H Selena σε νέες της δηλώσεις ανέφερε πως οι κοντινοί της φίλοι δε δίνουν δεκάρα για το πόσο διάσημη είναι και πως μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως οι γυναίκες είναι μοχθηρές. "Είναι ένας πολύ περίεργος ανταγωνισμός, το να βρίσκεσαι στην περιοχή των cool κοριτσιών - και εγώ απλά βρίσκομαι εκεί τυχαία, δε ξέρω πού υποτίθεται ότι ανήκω", σχολίασε η αγαπημένη star.

Ταυτόχρονα, η Selena αποκάλυψε πως στις καλύτερες φιλίες της ζωής της είναι άτομα που ανήκουν στα επαγγέλματα του casting director, του παραγωγού και του κτηματομεσίτη, μιας που "αγαπώ να έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι προσγειωμένοι και δε δίνουν δεκάρα για αυτό που κάνω", όπως είπε χαρακτηριστικά η Selena.

"Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα πλήθος κόσμου και πάλι να αισθάνεσαι μόνη σου. Το αντιμετωπίζω αυτό", αποκάλυψε η Selena, λέγοντας επίσης πως αντιμετωπίζει και το αίσθημα του heartbreak, του συναισθηματικού πόνου. "Μπορείς να αποσπάσεις την προσοχή σου και μπορείς να το αρνηθείς, να το αρνηθείς όσο θες, όμως και πάλι υπάρχει αυτή η αίσθηση. Απλά επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει τέτοιες ημέρες".

We know the feeling, gurl!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker