kiss-logo
Now playingROCKABYE CLEAN BANDIT FEAT. ANNE MARIE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Rihanna: Δημιούργησε νέα σειρά προϊόντων για περιποίηση μαλλιών

Η νέα haircare σειρά του Fenty Beauty brand
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Εμείς περιμένουμε νέα μουσική και η Rihanna επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη Fenty Beauty αυτοκρατορία της, τώρα με καινούργια σειρά haircare προϊόντων.

Πριν λίγες ώρες, η Rihanna ανακοίνωσε το λανσάρισμα μίας καινούργιας σειράς προϊόντων του Fenty Beauty brand, ποστάροντας ένα χρωματιστό βίντεο με το "Turn Up the Bass" των Gravy ως μουσικό background και εντυπωσιάζοντας με ένα κατάξανθο pixie cut hair look.

Στην αντίστοιχη λεζάντα που χρησιμοποίησε για τις αναρτήσεις της η Rih, ανακοίνωσε την επέκταση του brand της που μεγαλώνει όλο και περισσότερο τα τελευταία 7 χρόνια από τη στιγμή της δημιουργίας του, αποκτώντας τώρα ένα καινούργιο section ειδικά για την περιποίηση μαλλιών, αφού από'δω και στο εξής θα έχουμε τα Fenty Hair προϊόντα.

"Το ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για εμένα να αλλάζω τα μαλλιά μου. Έχω υπάρξει σχεδόν με κάθε υφή, χρώμα, μήκος, από μπούκλες μέχρι κοτσιδάκια μέχρι φυσικό look - οπότε λανσάρω μία flexible σειρά προϊόντων όχι μόνο για τις ανάγκες κάθε μαλλιού, αλλά με κάθε προϊόν να έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει και να επανορθώνει όλους τους τύπους μαλλιών, κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε. Είναι καιρός να παίξουμε και να γίνουμε πιο δυνατές με το στιλ μας", σημείωσε η Rihanna για τα νέα της προϊόντα, τα οποία θα είναι επίσημα διαθέσιμα στην αγορά στις 13 Ιουνίου.

Girl on fire!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker