kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Miley Cyrus: Ναι, όντως γυμνάζεται φορώντας τακούνια

Έχει μία λογική εάν το ψάξεις περισσότερο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από BBC
By
KISS 929

Μπορεί εμάς να μας φαίνεται απίστευτα εξτρίμ, όμως η πραγματικότητα της Miley Cyrus είναι σίγουρα διαφορετική από τη δική μας, οπότε για εκείνη σίγουρα είναι το απολύτως φυσιολογικό να γυμνάζεται φορώντας τακούνια!

Στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε η Miley στο W magazine, ανέφερε μεταξύ άλλων και τη ρουτίνα γυμναστικής της, καθώς φαίνεται πως ασκείται φορώντας κανονικά και με το νόμο τα ψηλά της τακούνια (και μας είχε φανεί περίεργο τις προηγούμενες εβδομάδες που ο Lenny γυμναζόταν με το πέτσινο παντελόνι, ορίστε, υπάρχουν κι άλλοι).

"Το mantra μου, όπως και κάθε αθλητή, είναι 'κάνε εξάσκηση, όπως ακριβώς εκτελείς μία ενέργεια'. Οπότε αυτός είναι ο λόγος που ασκούμαι φορώντας τακούνια. Το γυμναστήριο μοιάζει πολύ σκληρό, όμως τότε βάζω τα ιβουάρ Gucci slingbacks, επειδή μου θυμίζουν και τη Marilyn ­Monroe. Κάνω γυμναστική με τακούνια, κυρίως", δήλωσε η Miley.

Μπορείς να σε φανταστείς να κάνεις squats με τακούνια; Για εμάς θα ήταν δύσκολο, όμως η Miley είναι αφοσιωμένη και στο να κάνει τον χώρο του γυμναστηρίου "πιο θηλυκό".

Girl, you're amazing!

Φωτογραφία: W magazine

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker