kiss-logo
Now playingGENIE IN A BOTTLE CHRISTINA AGUILERA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Τι απαντά για την αρνητική ενέργεια που δέχεται τον τελευταίο καιρό

Προτιμά να επικεντρώνεται στην αγάπη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η αλήθεια είναι πως το ίντερνετ τους τελευταίους μήνες δεν έχει υπάρξει και ιδιαιτέρως ευγενικό ή καλοπροαίρετο με τη Jennifer Lopez, παρότι θα έλεγε κάποιος πως ίσως η ίδια να προκάλεσε όλη αυτή την αρνητική ενέργεια του κόσμου έως ένα σημείο.

Τη στιγμή που η ταινία της "Atlas" τα πηγαίνει περίφημα στο Netflix, όμως η περιοδεία της ακυρώθηκε και ο γάμος της πνέει τα λοίσθια, η Jenny έστειλε το δικό της μήνυμα προς τα έξω, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην αγάπη και όχι σε όλες αυτές τις online επιθέσεις ή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

"Μπορεί να μοιάζει πως υπάρχει πολλή αρνητικότητα εκει έξω στον κόσμο αυτή τη στιγμή... Όμως μην αφήνετε αυτές τις φωνές να σας πνίξουν, υπάρχει τοοοοόση αγάπη εκεί έξω", έγραψε η Jennifer μέσω του site της, με αφορμή το γεγονός πως το "Atlas" είναι #1 παγκοσμίως στη γνωστή πλατφόρμα streaming.

Πάντως, ένα από τα τελευταία ρεπορτάζ από το μέτωπο της προσωπικής ζωής της Jen, αναφέρει πως το κοινό της σπίτι με τον Ben Affleck, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, φαίνεται να έχει δημοσιευτεί σε κτηματομεσιτικό site. Αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις, ίσως τελικά να υπάρξει αίσιο τέλος σε όλες αυτές τις περιπέτειες!

Φωτογραφία: Page Six

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker